Pasagi Lauk Cage

Pasagi Lauk Cage

Pondok Description:

Téknologi kandang floating ensures lauk tumuwuh di lingkungan dikawasa ku rencana diet diawaskeun jauh ti prédator. The cages lauk pasagi anu cocog pikeun cai darat, contona, situ, walungan, laguna, bendungan jeung sajabana ukuran kandang Popular anu 4mx4m, 5mx5m, 6mx6m, 7mx7m na 8mx8m. HDPE kuat sarta tahan struktur 1) adaptable kondisi lokal 2) tube ganda kerah jeung tube handrail di HDPE 100 poliétilén palastik 3) suntik dijieun kurung napel kalawan stoppers na dowels aroun ...


jéntré produk

Tags produk

Téknologi kandang floating ensures lauk tumuwuh di lingkungan dikawasa ku rencana diet diawaskeun jauh ti prédator.

The cages lauk pasagi anu cocog pikeun cai darat, contona, situ, walungan, laguna, bendungan jeung sajabana ukuran kandang Popular anu 4mx4m, 5mx5m, 6mx6m, 7mx7m na 8mx8m.

HDPE s trong sarta tahan  struktur

1) adaptable kondisi lokal

2) tube ganda kerah jeung tube handrail di HDPE 100 poliétilén palastik

3) suntik dijieun kurung napel kalawan stoppers na dowels sabudeureun kuriling pinuh

4) tekanan disebarkeun merata sakuliah struktur

5) kalenturan, kuat, korosi tahan

parameter kinerja

1) kapasitas Anti Windstorm: Maximum kelas 9
2) Kamampuhan anti gelombang: gelombang Maximum tinggi 3 meter di cai
3) kamampuhan Anti aliran: laju aliran maksimum 1.0m / s

1SAM_3920kandang kuadrat


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !