Sigana di prospek pikeun perikanan sarta aquaculture

BÉRITA PALING ÉNGGAL

Anyar gabungan laporan ku Bank Dunia, FAO, jeung Sarat jeung Kaayaan Food Institute Panalungtikan International Sigana di prospek pikeun perikanan sarta aquaculture.

Ngeunaan 567 spésiés akuatik ayeuna farmed sakuliah dunya, ngalambangkeun hiji kabeungharan diversity genetik duanana dina na diantara spésiésna.

Aquaculture ieu latihan ku duanana sababaraha patani poorest di nagara berkembang na ku pausahaan multinasional.


Pos waktos: Mar-13-2018
WhatsApp Online Chat !