Lauk Cage Net

Lauk Cage Net

Pondok Description:

Lauk kandang net nya tina pentingna vital dina sakabeh sistem kandang lauk, saperti lauk anu tumuwuh di jero kandang net. Kandang lauk net nyadiakeun lingkungan anu tetep lauk ti resiko serangan ngewa tur predator. Urang pastikeun nu cages lauk net aya bahan murni, sarta kami invent ningkat jeung métode jahit canggih pikeun mastikeun titik sambungan kuat tur bersih, sakumaha ogé tali grid rapih pikeun mastikeun beban anu merata disebarkeun sapanjang Sistim net. Kabéh jaring hapa, fingerling jaring, gro ...


jéntré produk

Tags produk

Lauk kandang net nya tina pentingna vital dina sakabeh sistem kandang lauk, saperti lauk anu tumuwuh di jero kandang net. Kandang lauk net nyadiakeun lingkungan anu tetep lauk ti resiko serangan ngewa tur predator.

Urang pastikeun nu cages lauk net aya bahan murni, sarta kami invent ningkat jeung métode jahit canggih pikeun mastikeun titik sambungan kuat tur bersih, sakumaha ogé tali grid rapih pikeun mastikeun beban anu merata disebarkeun sapanjang Sistim net.

Kabéh jaring hapa, jaring fingerling, tumuwuh kaluar jaring, jaring panyalindungan anu disadiakeun.

Ngagantung up antifouling net Tunisiahapa 2IMG_20161218_144721IMG-20160413-WA0013net kalawan roped


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !