Cages Lauk sirkular

Cages Lauk sirkular

Pondok Description:

The cages lauk sirkular anu cocog pikeun kakeunaan jeung semi lokasi kakeunaan. ukuran kandang sadia mimitian ti diameter 8m ka diameter 40m, wewengkon aquaculture nepi ka 1000 méter kubik. HDPE kuat sarta tahan struktur 1) adaptable kondisi lokal 2) tube ganda kerah jeung tube handrail di HDPE 100 poliétilén palastik 3) suntik dijieun kurung napel kalawan stoppers na dowels sabudeureun kuriling pinuh 4) tekanan disebarkeun merata sakuliah struktur 5) kalenturan, kuat, c ...


jéntré produk

Tags produk

The cages lauk sirkular anu cocog pikeun kakeunaan jeung semi lokasi kakeunaan. ukuran kandang sadia mimitian ti diameter 8m ka diameter 40m, wewengkon aquaculture nepi ka 1000 méter kubik.

 HDPE s trong sarta tahan  struktur

1) adaptable kondisi lokal

2) tube ganda kerah jeung tube handrail di HDPE 100 poliétilén palastik

3) suntik dijieun kurung napel kalawan stoppers na dowels sabudeureun kuriling pinuh

4) tekanan disebarkeun merata sakuliah struktur

5) kalenturan, kuat, korosi tahan

parameter kinerja

1) kapasitas Anti Windstorm: Maximum kelas 11
2) Kamampuhan anti gelombang: gelombang Maximum luhur 5 méter dina cai
3) kamampuhan Anti aliran: laju aliran maksimum 1.5m

struktur

Diaméterna 8m-diaméterna 10m

Diaméterna 12m-diaméterna 25m

Diaméterna 26m-diaméterna 40m

pipe floating

HDPEФ200mm

HDPEФ250mm

HDPEФ350mm

pipe Handrail

HDPEФ90mm

HDPEФ110mm

HDPEФ110mm

pipe Stanchion

HDPEФ90mm

HDPEФ125mm

HDPEФ125mm

kandang bracket

HDPE 200

HDPE 250

HDPE 315

Stoppers sarta pin

HDPE

HDPE

HDPE

diaméterna 20mdiaméterna 30mIMG_0557diaméterna kandang 8m


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !