Ngeunaan urang - Qingdao Evergrowing Cage Co., Ltd

Tentang Kami

Evergrowing mangrupakeun supplier ngarah tina floating cages lauk keur pertanian lauk di darat jeung cai lepas pantai. Kami dedicated mendesain sarta nyadiakeun cages lauk kualitas luhur catered ka kabutuhan Anjeun jeung kaayaan lokal.

Overfishing geus nyababkeun depletion signifikan stok lauk liar. pertanian kandang lauk aya salaku hiji solusi sustainable lingkungan kana masalah ieu. Evergrowing geus dipake dina ngembangkeun, pabrik jeung jualan tipena béda floating cages lauk. The cages kami nyadiakeun bakal tailored sasuai tinangtu anjeun. rentang kami ngawengku unit leutik idéal pikeun karya panalungtikan atawa produksi ngagoreng katuhu nepi ka buta sirkular cages lauk HDPE sanggup digawé dina kondisi ecosystem.

parusahaan geus attained sarta terus dina tumuwuhna ajeg dina cages lauk supplying.

Dilegakeun ayana di pasar jeung muka konci potentials pasar séjén di sakuliah dunya.

Salila taun ngembangkeun, kami geus diwangun hubungan koperasi nutup ku Cina Samudra Universitas, Institut Perikanan sarta élmuwan aquaculture ngalaman di sakuliah dunya. Kami supplier sahiji solusi na jasa dina urutan pikeun ngaronjatkeun Profitability Anjeun.

Evergrowing mangrupakeun pasangan ideal Anjeun dina ngamekarkeun proyék pertanian kandang lauk.

 

tetempoan

Ambisius tur jangka panjang, fleksibel jeung holistik

 

misi

Nyadiakeun parabot pangalusna pikeun ngahemat waragad sarta ningkatkeun produksi

 

kelestarian

Foster hiji bisnis lingkungan sarta ecologically jawab


WhatsApp Online Chat !