• kandang lepas pantai

  • darat kandang

Evergrowing mangrupakeun supplier ngarah tina floating cages lauk keur pertanian lauk di darat jeung cai lepas pantai. Kami dedicated mendesain sarta nyadiakeun cages lauk kualitas luhur catered ka kabutuhan Anjeun jeung kaayaan lokal.

Overfishing geus nyababkeun depletion signifikan stok lauk liar. pertanian kandang lauk aya salaku hiji solusi sustainable lingkungan kana masalah ieu. Evergrowing geus dipake dina ngembangkeun, pabrik jeung jualan tipena béda floating cages lauk ...

Maca deui

Produk Artikel

Project anyar

WhatsApp Online Chat !