Shikon perspektivat për peshkimin dhe akuakulturën

LAJMET E FUNDIT

Raporti i ri i përbashkët nga Banka Botërore, FAO, dhe Institutit Ndërkombëtar të Kërkimeve të Politikave Food shikon mundësitë për peshkimin dhe akuakulturën.

Rreth 567 specie ujore janë duke kultivuar në të gjithë botën, duke përfaqësuar një pasuri e diversitetit gjenetik si brenda dhe midis specieve.

Akuakulturë është praktikuar nga të dy disa nga fermerët më të varfra në vendet në zhvillim dhe nga kompanitë shumëkombëshe.


Ora Post: Mar-13-2018
WhatsApp Online Chat !