Kafaze rrethore Peshku

Kafaze rrethore Peshku

Përshkrim i shkurtër:

Kafaze rrethore peshkut janë të përshtatshme për vende të ekspozuar dhe gjysëm ekspozuar. madhësive në dispozicion duke filluar nga kafaz diametër 8 milion në 40 milion diametër, zonë akuakulturës deri në 1000 metra kub. HDPE i fortë dhe i fortë strukturë 1) përshtatet me kushtet lokale 2) tub jakë dyfishtë dhe tub parmak në HDPE 100 plastike polietileni 3) injeksion modeluar kllapa bashkangjitura me tapa dhe DOWELS rreth perimetrin e plotë 4) presionit të shpërndara në mënyrë të barabartë me strukturën 5) fleksibilitetit, fortë, c ...


Detail Product

Produkt Tags

Kafaze rrethore peshkut janë të përshtatshme për vende të ekspozuar dhe gjysëm ekspozuar. madhësive në dispozicion duke filluar nga kafaz diametër 8 milion në 40 milion diametër, zonë akuakulturës deri në 1000 metra kub.

 HDPE s trong dhe të fuqishëm  strukturë

1) përshtatet me kushtet lokale

2) tub jakë dyfishtë dhe tub parmak në HDPE plastike 100 polietileni

3) injeksion modeluar kllapa bashkangjitura me tapa dhe DOWELS rreth perimetrin e plotë

4) presion të shpërndara në mënyrë të barabartë me strukturën

5) fleksibiliteti, të fortë, rezistent ndaj korrozionit

parametrat e performancës

1) kapaciteti Anti-tufan: klasën maksimal 11
2) aftësi anti-valë: vala maksimale të lartë të 5 metër në ujë
3) aftësi Anti-të rrjedhës: Masa maksimale rrjedha e 1.5

strukturë

Diametër 8 milion diametër 10m

Diametër 12m-diametër 25m

Diametër 26m-diametër 40m

Floating tub

HDPEФ200mm

HDPEФ250mm

HDPEФ350mm

tub parmak

HDPEФ90mm

HDPEФ110mm

HDPEФ110mm

tub mbështetëse

HDPEФ90mm

HDPEФ125mm

HDPEФ125mm

kllapa Cage

HDPE 200

HDPE 250

HDPE 315

Stoppers dhe Pins

HDPE

HDPE

HDPE

diametër 20mdiametër 30mIMG_0557diameter 8 milion kafaz


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !