Rreth nesh - Qingdao Evergrowing Cage Co, Ltd

Rreth nesh

Evergrowing është një nga furnizuesit kryesorë të kafaze peshku lundrues për rritjen e peshqve në brendësi dhe ujërat në det të hapur. Ne jemi të përkushtuar për të hartuar dhe për të siguruar cilësi të lartë kafaze peshk catered për nevojat tuaja dhe kushtet lokale.

Mbipeshkimi ka rezultuar në sosje të konsiderueshme të rezervave të egra peshkut. Peshku kafaz bujqësi ekziston si një zgjidhje të qëndrueshme për mjedisin për këtë problem. Evergrowing ka qenë duke punuar në zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e llojeve të ndryshme të kafaze peshk lundrues. Të kafaze ne furnizim do të jenë të përshtatura për kërkesat tuaja të veçanta. Varg ynë përfshin njësi të vogla ideale për punë kërkimore ose të prodhimit të skuqura të drejtë deri në kafaze gjigante rrethore e peshkut HDPE të aftë për të punuar në kushte oqeanike.

Kompania ka arritur dhe vazhdon në një rritje të qëndrueshme në kafaze peshkut furnizimit.

Zgjerojë praninë në treg dhe zhbllokuar potencialet e tjera të tregut në të gjithë botën.

Gjatë viteve të zhvillimit, ne kemi ndërtuar marrëdhënie të ngushta të bashkëpunimit me Kinën Universitetin Oqeani, Instituti i Peshkimit dhe shkencëtarë me përvojë të akuakulturës në mbarë botën. Ne jemi furnizuesi i zgjidhjeve dhe shërbimeve për të përmirësuar profitabilitetit tuaj.

Evergrowing është partneri juaj ideal në zhvillimin e projektit bujqësore kafaz peshk.

 

vizion

Ambicioz dhe afatgjatë, fleksibile dhe holistik

 

mision

Për të siguruar pajisje më të mira për të kursyer kostot dhe për të përmirësuar prodhimin e

 

qëndrueshmëria

Foster një biznes për mjedisin dhe ekologjikisht përgjegjës


WhatsApp Online Chat !