• kafaz në det të hapur

  • brendësi kafaz

Evergrowing është një nga furnizuesit kryesorë të kafaze peshku lundrues për rritjen e peshqve në brendësi dhe ujërat në det të hapur. Ne jemi të përkushtuar për të hartuar dhe për të siguruar cilësi të lartë kafaze peshk catered për nevojat tuaja dhe kushtet lokale.

Mbipeshkimi ka rezultuar në sosje të konsiderueshme të rezervave të egra peshkut. Peshku kafaz bujqësi ekziston si një zgjidhje të qëndrueshme për mjedisin për këtë problem. Evergrowing ka qenë duke punuar në zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e llojeve të ndryshme të kafaze peshku lundrues ...

Lexo më shumë

Produkte Featured

Projekti i ri

WhatsApp Online Chat !