За нас - Кингдао Evergrowing Кејџ копродукции, ООД

за нас

Evergrowing е водечки снабдувач на пловечки риба кафези за одгледување на риби во внатрешноста и на копно води. Ние сме посветени да се дизајнира и да се обезбеди висок квалитет на риба кафези грижеа за вашите потреби и локалните услови.

Прекумерниот риболов резултираше со значително намалување на дивите риби акции. Риба кафез земјоделство постои како еколошки одржливо решение за овој проблем. Evergrowing работи на развој, производство и продажба на разни видови на риби лебдат кафези. Кафезите ние снабдување ќе бидат прилагодени на вашите специфични барања. Нашиот асортиман вклучува мали единици идеален за истражувачка работа или производство СРЈ, па се до огромни кружни HDPE риба кафези способни за работа во океанските услови.

Компанијата има постигнато и продолжува на постојан раст на риба кафези снабдување.

Го прошири своето присуство на пазарот и други отклучување на пазарните потенцијали во светот.

Во текот на неколку години на развој, имаме изградено тесна соработка односи со Кина Океан Универзитетот, Институтот за рибарство и аквакултура искусни научници од целиот свет. Ние сме снабдувач на решенија и услуги со цел да се подобри вашата профитабилност.

Evergrowing е вашиот идеален партнер во развојот на проектот одгледување риба кафез.

 

Визија

Амбициозни и долгорочни, флексибилни и холистички

 

мисија

За да се обезбеди најдобрите опрема за да се спаси трошоците и подобрување на производството

 

одржливост

Фостер на еколошки и еколошки одговорен бизнис


WhatsApp Online Chat !