• офшор кафез

  • внатрешните кафез

Evergrowing е водечки снабдувач на пловечки риба кафези за одгледување на риби во внатрешноста и на копно води. Ние сме посветени да се дизајнира и да се обезбеди висок квалитет на риба кафези грижеа за вашите потреби и локалните услови.

Прекумерниот риболов резултираше со значително намалување на дивите риби акции. Риба кафез земјоделство постои како еколошки одржливо решение за овој проблем. Evergrowing работи на развој, производство и продажба на разни видови на риби лебдат кафезите ...

Прочитај повеќе

Избрана Производи

нов проект

WhatsApp Online Chat !