Square Fish Cage

Square Fish Cage

Short Description:

Teknologi kandhang ngambang njamin iwak tuwuh ing lingkungan karo rencana diet teliti adoh saka mangan. Kandang iwak kothak sing cocok kanggo banyu daratan, contone, lake, kali, laguna, dam lan sapiturute ukuran kandhang Popular sing 4mx4m, 5mx5m, 6mx6m, 7mx7m lan 8mx8m. HDPE kuwat lan sehat lan kuat struktur 1) nglarasake kahanan lokal 2) tube pindho krah lan tabung handrail ing HDPE 100 poliethelin plastik 3) injeksi nyetak kelompok ditempelake karo stoppers lan dowels tengahé ...


Detail produk

Tags Product

Teknologi kandhang ngambang njamin iwak tuwuh ing lingkungan karo rencana diet teliti adoh saka mangan.

Kandang iwak kothak sing cocok kanggo banyu daratan, contone, lake, kali, laguna, dam lan sapiturute ukuran kandhang Popular sing 4mx4m, 5mx5m, 6mx6m, 7mx7m lan 8mx8m.

HDPE s trong lan sehat lan kuat  struktur

1) nglarasake kahanan lokal

2) tube pindho krah lan tabung handrail ing HDPE 100 poliethelin plastik

3) injeksi nyetak kelompok ditempelake karo stoppers lan dowels sak circumference lengkap

4) meksa mbagekke roto-roto saindhenging struktur

5) keluwesan, kuwat, karat tahan

paramèter kinerja

1) kapasitas Anti-Windstorm: Bukaan bahan 9
2) Kamampuan anti-gelombang: gelombang Bukaan dhuwur saka 3 meter ing banyu
3) kemampuan Anti-aliran: aliran tarif maksimum 1.0m / s

1SAM_3920kandhang kothak


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !