Katon ing prospek Perikanan lan tlatah banyu liyané

PAWARTA anyar

New peserta laporan dening Bank Dunia, FAO, lan Privasi Food Institute Research International katon ing prospek Perikanan lan tlatah banyu liyané.

About 567 spesies toya lagi kéwan ingon kabeh ndonya, makili kasugihan saka génétika loro ing antarane spesies.

Aquaculture wis praktek dening loro sawetara saka petani miskin ing negara-negara berkembang lan prusahaan multinasional.


Post wektu: Mar-13-2018
WhatsApp Online Chat !