Fish cage Net

Fish cage Net

Short Description:

Fish kandhang net iku wigati penting ing kabèh sistem kandhang iwak, iwak sing akeh nang kandhang net. Ing kandhang iwak net menehi lingkungan sing tetep iwak saka resiko serangan uwal lan predator. We nggawe manawa kandang iwak net sing materi murni, lan kita invent apik lan cara sewing majeng kanggo nggawe manawa TCTerms sambungan kuwat lan resik, uga tali kothak apik kanggo mesthekake mbukak sing wis roto-roto mbagekke saindhenging sistem net. Kabeh bathi kene, fingerlinga bathi, Gro ...


Detail produk

Tags Product

Fish kandhang net iku wigati penting ing kabèh sistem kandhang iwak, iwak sing akeh nang kandhang net. Ing kandhang iwak net menehi lingkungan sing tetep iwak saka resiko serangan uwal lan predator.

We nggawe manawa kandang iwak net sing materi murni, lan kita invent apik lan cara sewing majeng kanggo nggawe manawa TCTerms sambungan kuwat lan resik, uga tali kothak apik kanggo mesthekake mbukak sing wis roto-roto mbagekke saindhenging sistem net.

Kabeh bathi kene, bathi fingerlinga, tuwuh metu bathi, bathi Proteksi kasedhiya.

Nyumerepi munggah antifouling net Tuniskene 2IMG_20161218_144721IMG-20160413-WA0013net karo roped


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !