Cages Fish Circular

Cages Fish Circular

Short Description:

Kandang iwak bunder sing cocok kanggo kapapar lan semi lokasi kapapar. ukuran kandhang kasedhiya kiro-kiro saka diameteripun 8m kanggo diameteripun 40 yuta, wilayah tlatah banyu liyané nganti 1000 meter kubik. HDPE kuwat lan sehat lan kuat struktur 1) nglarasake kahanan lokal 2) tube pindho krah lan tabung handrail ing HDPE 100 poliethelin plastik 3) injeksi nyetak kelompok ditempelake karo stoppers lan dowels sak circumference lengkap 4) meksa mbagekke roto-roto saindhenging struktur 5) keluwesan, kuwat, c ...


Detail produk

Tags Product

Kandang iwak bunder sing cocok kanggo kapapar lan semi lokasi kapapar. ukuran kandhang kasedhiya kiro-kiro saka diameteripun 8m kanggo diameteripun 40 yuta, wilayah tlatah banyu liyané nganti 1000 meter kubik.

 HDPE s trong lan sehat lan kuat  struktur

1) nglarasake kahanan lokal

2) tube pindho krah lan tabung handrail ing HDPE 100 poliethelin plastik

3) injeksi nyetak kelompok ditempelake karo stoppers lan dowels sak circumference lengkap

4) meksa mbagekke roto-roto saindhenging struktur

5) keluwesan, kuwat, karat tahan

paramèter kinerja

1) kapasitas Anti-Windstorm: Bukaan bahan 11
2) Kamampuan anti-gelombang: gelombang Bukaan dhuwur saka 5 meter ing banyu
3) kemampuan Anti-aliran: aliran tarif maksimum 1.5m

struktur

Diameter 8m-Diameter 10m

Diameter 12m-Diameter 25m

Diameter 26m-Diameter 40 yuta

pipe ngambang

HDPEФ200mm

HDPEФ250mm

HDPEФ350mm

pipe Handrail

HDPEФ90mm

HDPEФ110mm

HDPEФ110mm

pipe Stanchion

HDPEФ90mm

HDPEФ125mm

HDPEФ125mm

kandhang krenjang

HDPE 200

HDPE 250

HDPE 315

Stoppers lan Pin

HDPE

HDPE

HDPE

diameteripun 20mdiameteripun 30mIMG_0557diameteripun kandhang 8m


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !