About us - Qingdao Evergrowing Cage Co., Ltd

Babagan awake dhewe

Evergrowing punika Supplier anjog saka ngambang kandang iwak kanggo tani iwak ing daratan lan banyu lepas. We are kebon desain lan nyedhiyani kandang iwak kualitas dhuwur catered kanggo kabutuhan lan kahanan lokal.

Overfishing wis ngasilaken ing panipisan pinunjul saka saham iwak alam bébas. tani kandhang Fish ana minangka solusi lingkungan sustainable kanggo masalah iki. Evergrowing wis digunakake ing pembangunan, Pabrik lan dodolan macem-macem jinis ngambang kandang iwak. Kandang kita sumber bakal ngarang syarat tartamtu. sawetara kita kalebu Unit cilik becik kanggo karya riset utawa produksi Fry tengen nganti buta bunder kandang iwak HDPE saged makarya ing kahanan laut.

Perusahaan wis ngrambah lan terus ing wutah anteng ing kandang iwak nyediakke.

Expand ngarsane ing pasar lan mbukak kunci potensi pasar donya.

Sajrone taun pembangunan, kita wis dibangun kerja sama cedhak karo China Ocean University, Institut Fisheries lan ilmuwan tlatah banyu liyané experienced donya. We are supplier solusi lan layanan supaya nambah untung Panjenengan.

Evergrowing punika partner becik ing ngembangaken project tani kandhang iwak.

 

Vision

Ambisi lan long-term, Flexible lan sakabehe

 

Karep

Kanggo nyedhiyani peralatan paling apik kanggo nyimpen biaya lan nambah produksi

 

Sustainability

Foster bisnis lingkungan lan Sugeng makarya tanggung jawab


WhatsApp Online Chat !