• kandhang offshore

  • daratan kandhang

Evergrowing punika Supplier anjog saka ngambang kandang iwak kanggo tani iwak ing daratan lan banyu lepas. We are kebon desain lan nyedhiyani kandang iwak kualitas dhuwur catered kanggo kabutuhan lan kahanan lokal.

Overfishing wis ngasilaken ing panipisan pinunjul saka saham iwak alam bébas. tani kandhang Fish ana minangka solusi lingkungan sustainable kanggo masalah iki. Evergrowing wis digunakake ing pembangunan, Pabrik lan dodolan macem-macem jinis ngambang kandang iwak ...

Read More

Products Bintang

Project New

WhatsApp Online Chat !